Különálló erősített, függőleges oldalú ház – Csiperke

Javaslatunk a csiperkegomba termesztésre a 6,5 méter széles, különálló, függőleges oldalú, 22,5-31 méter hosszú, egy, vagy több kamrás változat.

A 6,5 méter fesztávolságú gombaház szerkezete függőleges oldal, majd körív vonalkövetéssel, kétcolos acélcsőből készül, egycolos cső összekötő merevítéssel.
Bordák osztása a terhelés miatt 1,5 méter.
Az ívek felfogatása a pontalapba, vagy lábazatba előre betonozott indító elemekre illesztéssel és csavarozásával történik.
Merevítése az első és utolsó borda közti viharfogó rudazattal és hosszanti három futó csővel történik. A merevítéshez tartozik a hosszára futó drót sor a bordák külső részén.

Fóliarögzítés a talajszinten végig futó acél és alumíniumprofillal, valamint a kezdő,- befejező íven rögzítő sínnel történik. Az új típusoknál már iker, távtartóval kialakított rendszer, hogy a szigetelés teljes vastagságban legyen a rögzítésnél is.

Borítás: a tetőn kettő rétegben fólia, vagy tartós ponyva, NGF-BP-600 jelzésű, (BTL-24A) származási hely USA. A külső és a belső réteg fehér színű.
A rétegek közé 10 cm + 10 cm, összesen 20 cm Knauf Unifit 035 üveggyapot hőszigetelő kerül, hálós kasírozással erősítve.
Végfal 10 cm vastag szendvicspanel. Az ajtók technológia szerint választva.

Gépészet egyedi igényekhez alakítva (hűtő-fűtő-légkezelő).
Párásítás nagy nyomású, ködképzővel.
Elektromos rendszer, világítás IP 66!

Kérje a szaktanácsadója véleményét a teljes rendszerhez! www.agriensis.hu