Oldalunk jelenleg még kialakítás alatt van! Ha bármi problémát, hibát tapasztal, szívesen vesszük segítő jelzését a kapcsolati oldalon keresztül. Köszönjük!

Kapcsolat, cégünkről

Növény-ház 2008 Kft.

HU -3397- Maklár Hunyadi J.u.34.

Web: www.noveny-haz.hu       

Email: shop@noveny-haz.hu       

+36 30 590 0062 - Csollák Gábor - Ügyvezető

+36 20 527 1880 - Csollák Fanni - Project manager

 

CÉGÜNKRŐL

 

Cégünk 1996 óta van jelen a magyar, illetve nemzetközi piacon, de Növény-Ház 2008 Kft néven csak 2008-tól működünk. Fő profilunk növényházak, gombaházak tervezése és kivitelezése. Mindemellett teljesen egyedi igényeknek megfelelő szerkezetek tervezésével is foglalkozunk.

Építési engedélyt igénylő tervekhez külön építész csapat áll rendelkezésre.

Építész-, gépész-, és villamosmérnökök bevonásával készítjük el a speciális hűtő-fűtő- és légtechnikával ellátott fóliaházainkat, gombaházainkat. 

Minden saját tervezésű, gyártású szerkezetünkre érvényes:

Az acél szerkezet bilincs és csavarkötésekkel a helyszínen szerelhető.

Hosszanti fóliarögzítő alumínium profil alatt horganyzott acél zártszelvény erősítés!

A teljes szerkezet horganyzott alapanyagból készül.

Alapanyag minősége DX51D+Z275 EN 10219

 

Hidropóniás rendszerek

Szerettük volna profilunkat kiegészíteni egy igazán innovatív technológiával, ami még kevésbé elterjedt hazánkban, így vágtunk bele a hidropóniás termesztőberendezések tesztelésébe és forgalmazásába. Hobbi kategóriától üzemi méretekig minden megtalálható nálunk.

Üzemi technológiánk rendelhető opcionálisan fóliaházzal, csíráztatókamrával, NFT rendszerrel (Nutrient film technique), öntözési és tápoldatozó központtal, párásítással, energiaernyővel, világítással. Teljesen automatizált rendszert tudunk biztosítani,  kidolgozott üzemeltetési tervvel, tanácsadással.

Skálázható, így terület limit nincs.

 

Referencia céljából 2024 januárjában sikerült megvalósítanunk saját Vertikális Teszt Farmunkat.

“A” alakú NFT (Nutrient film technique) hidropóniás rendszerben folyik a termelés, kizárólag víz és tápanyag felhasználásával. 90%-os vízmegtakarítással dolgozunk, 100%-ban vegyszermentesen. Az itt megtermelt saláták megvásárlására is van lehetőség telephelyünkön, illetve az egri Kisasszony piacon és Belvárosi Piaccsarnokban.

A technológia élőben is megtekinthető előre egyeztetett időpontban, illetve szervezett csoportos látogatásokra is van lehetőség.

Webáruház készítés